کانال سروش دکتر هاشـمی(ندای تربیت)
کانال تلگرام دکتر هاشـمی(ندای تربیت)
آخرين مطالب سايت
ارسال مطالب در سايت
آمار سايت
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي
نويسنده: administrator
تاريخ: 29 دي 1388
بازديدها: 4136
نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه نیروی انسانی کشور با محوریت واحد لامرد
دکتر سید احمد هاشمی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد
چکیده در روند تغییر و تحول سازمانها، کیفیت یک عامل تاثیرگذار و مهم می باشد و دانشگاهها نیز به عنوان یکی از سازمانهای موثر وارد میدان جدیدی شده که کیفیت از مشخصه های اصلی آنها محسوب می شود، در این راستا کیفیت آموزش، متغیر اساسی است که نقش اصلی را در رقابت بین کشورها به عهده دارد، آموزش در وضعیت کنونی از یک مقوله اجتماعی فراتر رفته و به یک مقوله اقتصادی تبدیل شده است و در جهان امروز انسان به عنوان عامل و هدف توسعه، نقشی موثری در توسعه کشورها دارد. از این رو آموزش و تربیت، حیاتی ترین منبع برای بشریت و رشد و کمال وی محسوب می شود. بر این اساس رشد و گسترش آموزش نیروی انسانی در کشورها به ویژه در کشور ما باید به عنوان نقطه آغازین مسیر توسعه، تلقی شود.
امروزه چالش ها و نیازمندی های متعدد و متنوع علمی و اطلاعاتی پیش روی نهادهای علمی قرار دارد که برای رویارویی با آن ضروری است در جهت نوعی تجدید حیات و تغییرات گسترده و حتی تنوع در اهداف، وظایف و کارکردها گام برداشت. برای کسب بیشترین بازدهی با کمترین هزینه، این نهادها باید به نوسازی خود همت گمارند. از این رو برنامه ریزی نوین و طراحی مجدد فعالیتها و نقشها ضرورتی اجتناب ناپذیر خواهد بود؛ زیرا در این عصر، کارکردهای این نهادها تغییرات اساسی نموده است. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مولفه های مهم بر توسعه نیروی انسانی، در کشور ما به طور موثری بر کیفی سازی نیروی انسانی تاثیر گذاشته است. در شهرستان لامرد نیز با توجه به مسیر توسعه و پیشرفت در زمینه های مختلف، نقش دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از فاکتورهای موثر در توسعه این شهرستان مورد تاکید و توجه می باشد. در این مقاله به بررسی کیفیت نیروی انسانی با دید سیستمی پرداخته شده و در نهایت به ارائه راهکارهایی جهت تحقق این هدف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد اشاره شده است.
واژگان کلیدی: دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه، نیروی انسانی، آموزش، پژوهش
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي
نويسنده: administrator
تاريخ: 29 دي 1388
بازديدها: 6354
نقش راهنماي آموزشي در توسعه كيفي آموزش و پرورش شهرستان لامرد
1.دکتر سيد احمد هاشمي عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد لامرد
2.سيد احمد علوي دانشجوي كارشناسي ارشد برنامه ريزي آموزشي دانشگاه آزاد واحد بوشهر چکیدهراهنماي آموزشي فردي است كه برنامه هاي نظارت و راهنمايي را در مدرسه طراحي ،اجرا و ارزشيابي مي كند و با ديگر كاركنان مدرسه اعم از معلمان ،مديرو ديگر كاركنان ارتباط متقابل دارد .راهنما بايد طبق ضوابط معين و تعريف شده كه از سوي واحد مربوط به ايشان ابلاغ گرديده انجام وظيفه نمايد. در واقع راهنمايي آموزشي يك شيوه و يك سبك مشخص براي نزديك شدن به معلمان است براي اينكه راهنما و ناظر بتواند اين جريان را عملي سازد و هدف خود را تامين كند، بايد فكر،احساس و عمل او با ساير همكاران آموزشي خود هماهنگ باشد.
در حال حاضر با توجه به دگرگوني ها و تحولات بسيار در زمينه هاي مختلف علوم و تكنولوژي ،زمينه تغيير روشهاي تدريس معلمان و ابزار مورد استفاده آنها فراهم گرديده است.اصلاح فرايند آموزشي،ارتقاء سطح كيفيت تدريس معلمان و در نتيجه بهبود شرايط يادگيري دانش آموزان از هدفهاي كنوني راهنمايان آموزشي در مدارس است. لذا راهنمايان آموزشي با بهره گيري از آخرين يافته ها و پژوهشهاي علمي و آشنايي كامل با وظايف و مسئوليتهاي خود در جهت اصلاح وضع تربيتي دانش آموزان و معلمان ابتدايي در شهرستان لامرد عامل مهمي محسوب مي شوند،كه در اين مقاله به بررسي مقوله نظارت و راهنمايي و در نهايت ارائه راهكارهايي جهت استفاده بهينه از آن در مدارس ابتدايي پرداخته مي شود.
واژگان كليدي:راهنماي آموزشي،كيفيت،آموزش و پرورش،يادگيري،فرايند
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي
نويسنده: administrator
تاريخ: 29 دي 1388
بازديدها: 3311
ضرورت وجود مدیریت خلاق در سازمانها ی شهرستان لامرد
دکتر سید احمد هاشمی( عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد)
رضا کریمی (مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد)
چكيده تلاش براي اثر بخشي ، وجه اشتراك اصلي همه ي سازمانها است . كارايي و اثر بخشي سازمانهادر گرو مديريت اثربخش و كار آمد است . خلاقيت براي بقاي هر سازماني لازم است . ويژگيهاي شخصيتي از جمله ميزان خلاقيت مديران با ميزان اثر بخشي در ارتباط است
. در دنیای کنونی دولت ها و ملتها بدون توجه به تفاوت های تاریخی فرهنگی اعتقادی مذهبی و اقتصادی در رسیدن به توسعه فراگیر اتفاق نظر دارند و در تلاش برای یافتن راهبردهای عملی و اجرایی برای رهایی از عوامل عدم توسعه و بهره مند شدن از مزایا و منافع آن هستند. در این میان آن چه که در تمامی راهبردهای مطرح شده مورد تاکید قرار گرفته و تجارب ملل و کشورهای توسعه یافته نیز بر آن صحه میگذارد نقش انسانها به عنوان مهمترین منابع محور توسعه اقتصادی اجتماعی است به طوریکه عموم صاحبنظران توسعه بر این عقیده اند که منابع انسانی پایه و اساس تغییر و تحولات زندگی بوده و به واقع توسعه ملی بر حول محور نقش نیروی انسانی تحقق می یابد. شهرستان لامرد از وضعيت اقتصادي مطلوبي برخوردار است وبهره برداري از منابع نفت وگاز، احداث پالايشگاه گاز پارسيان و ايجاد خط لوله چهارم موجبات شكوفايي اقتصادي منطقه را فراهم ساخته است. بر این اساس مدیریت خلاق اولین گام در رشد و توسعه این منطقه می باشد.
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي
نويسنده: administrator
تاريخ: 29 دي 1388
بازديدها: 5841
خلاقیت و نوآوری مدیران زمینه توسعه آموزش وپرورش شهرستان لامرد
نویسندگان:
دکتر سید احمد هاشمی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد)
احمد صادقی فرد (کارشناس ارشد مدیریت آموزشی)
چکیده :
هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط بین انواع سبک تفکر و نوآوری مدیران مدارس شهرستان لامرد است.در این پژوهش تعداد 90 مدیر بر اساس فرمول کوکران و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای شرکت داشتند. ابزار های اندازه گیری این پژوهش شامل پرسشنامه سبک تفکر ( InQ ) و مقیاس نوآوری سازمانی بوده است. برای پایایی این دو ابزار به ترتیب از شیوه بازآزمایی و آلفای کرونباخ استفاده گردید و در تمام موارد کفایت ابزارها محرز گردید. پس از اجرای ابزارها , داده های بدست آمده در محیط SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که نتایج حاصل بدین صورت است. 1- بین سبک تفکر و نوآوری سازمانی مدیران رابطه معنی داری وجود دارد. 2-سبک تفکر عملگرایی بیشترین رابطه رابا نوآوری سازمانی دارد. 3- افراد نمونه مورد تحقیق بیشتر سبک های تفکر تحلیل گرایی آرمان گرایی را ترجیح داده و کمتر از سبک های تفکر عمل گرایی و ترکیبی استفاده کردند.4- میزان نوآوری سازمانی مدیران نسبتا بالا بوده و مدیران مرد در مقایسه با مدیران زن به طور معنی داری نوآوری سازمانی بیشتری داشتند.
کلید واژه ها : سبک تفکر ,خلاقیت , نوآوری سازمانی , مدیران،آموزش وپرورش
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي
نويسنده: administrator
تاريخ: 29 دي 1388
بازديدها: 4260
زن محور توسعه پایدار جامعه (با تاکید بر ویژگیهای زنان در لامرد)
دکتر سید احمد هاشمی
چکیدهزنان یکی از مهم ترین گروههای اجتماعی متاثر از کیفیت زندگی و در عین حال موثر بر آن می باشند. این گروه عظیم اجتماعی از آنجا که ارتباط موثری با گروههای اجتماعی جامعه دارند، علاوه بر وظایف شخصی و خانوادگی نقش فعالی را در پیشرفت های اجتماعی و توسعه پایدار آن ایفا می کنند. زنان نقش بسیار حساس و تعیین کننده ای در فعالیتهای اجتماعی دارند آنان برای تسریع روند تغییر و توسعه پایدار جامعه، مسئولیت بسیار جدی و تعیین کننده ای بر عهده دارند. به همین دلیل کشورهایی که در مسیر توسعه سازنده قرار دارند؛ به این امر مهم پی برده اند که ضرورت ایجاد جامعه سالم در گرو وجود زنان فعال و موثر در جامعه می باشد. آموزش زنان و مشارکت آنان نقش مهمی در توسعه کشور داشته به گونه ای که حدود نیمی از جمعیت شاغلین در کشور را زنان تشکیل می دهند.
لذا زنان در جامعه یک حرکت اساسی و حساسی را ایفا می کنند که این مهم در جامعه روستائی و شهری لامرد به روشنی مشخص می گردد. امروزه حضور زنان لامرد در تمام قسمتهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، و اجتماعی بیشتر شده است همچنانکه در روزگاران گذشته، زنان در کنار وظایف خانوادگی در دیگر امور نیز دخالت می کردند در وضعیت فعلی نیز در جامعه لامرد نقش زنان در جهت توسعه بیشتر شکل گرفته، بطوریکه آنها در خیلی موارد بدلیل خلاء وجود پدران، در کنار وظیفه تربیتی فرزندان به ایفای نقشهای متعدد اجتماعی جهت کسب درآمد اشتغال دارند.
یکی از ویژگیهای بیانگر زنان لامردی، ویژگیهای روانی و عاطفی آنها در تربیت فرزندان و پایبندی به حاکمیت اخلاق در خانواده می باشد که این مسأله در کنار سنتهای خاص این گروه رفتار آنان را از مناطق دیگر متمایز کرده است. در این مقاله به بررسی نقش زنان در توسعه جامعه در ابعاد مختلف پرداخته شده و پس از آن با تاکید بر حقوق و مسئولیتهای قانونی و خانوادگی زنان، راهکارهایی جهت بهبود وضعیت این قشر در شهرستان لامرد ارائه شده است.
واژگان کلیدی: زن، توسعه پایدار، ویژگیهای جنوب، خانواده، مسئولیت
صفحه قبل 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 صفحه بعد
منوي اصلي
موضوعات
آرشيو
پيوندها