Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home3/drhashemi/public_html/engine/classes/mysqli.class.php on line 151  مشاهده مطالب اين کاربر administrator » وب سایت دکتر سید احمد هاشمی در شیوه های نوین آموزش
هدیه معنوی این مجموعه را به روح پاک مادر و پدر بزرگوارم تقدیم می کنم و از همه خوانندگان محترم برای ایشان التماس دعا دارم
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي    نويسنده: administrator    تاريخ: 3 دي 1389    بازديدها: 4377
بخش آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در افق 1404
دکتر سید احمد هاشمی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد
hashemy.ahmad@yahoo.com
مختار رنجبر
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد


چکیده:
سازمانها باید سياست منظم و يكپارچه‌‌اي را در جهت برنامه‌‌ريزي و مديريت استراتژيك مجموعه خود به نحوي اثر بخش بعمل آورده و در قالب برنامه‌‌هاي بنيادين دست به ايجاد هماهنگي‌‌ها و رعايت اولويتها بزنند. در چنين شرايطي طرح برنامه‌‌ريزي و مديريت استراتژيك با توجه به ابعاد وسيع و گسترده آن پاسخي به چگونگي برنامه‌‌ريزي مؤثر در بلند مدت می باشد. برخلاف روشهاي معمول كه تنها به عوامل داخلي مي‌‌پردازند، اين نوع برنامه‌‌ريزي نگاه به بيرون و عوامل محيطي نيز دارد. لذا مي‌‌توان گفت محصول برنامه‌‌ريزي استراتژيك، برنامه‌‌اي راهگشا و آينده‏نگر و تحول‌ آفرین است كه سازمان را در بستر شكار فرصت قرار داده و موجبات برتري و تعالی این سازمان را فراهم ‌سازد. محصول نهايي اين فرايند مجموعة رسالت و مأموريت سازمان ، اهداف كيفي و كمي آن براي يك دوره پنج ساله و بالاخره استراتژيها، برنامه های عملیاتی و اقدامات اصلي اجرايي براي نيل به اهداف تعيين شده می باشد.
این مقاله با محور قرار دادن بخش آموزش دانشگاه به تدوین برنامه استراتژیک در این زمینه می پردازد.
واژگان کلیدی: آموزش، دانشگاه، برنامه استراتژیک، اثر بخش، اهداف


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 3 دي 1389    بازديدها: 6894
باسمه تعالي

فرا تحليل مهارت هاي مورد نياز مديران و دلالت هاي آن جهت توسعه علم در آموزش و پرورش

سیدرضا بلاغت
دکترسیداحمد هاشمی


چکيده
تامين نيازها در فعاليت انسان ها بسيار تاثير دارند و عدم تامين اين نیازها سبب پيدايش تشويش و اضطراب در افراد مي شود. نيازهاي آموزشي مديران نيز از جمله نيازهايي است كه اگر به آنها نپردازيم، مديران نخواهند توانست به طور كارآمد و مؤثر به وظايف خود بپردازند. توسعه علم در آموزش و پرورش مستلزم توجه به نیازهای مدیران است. نيازهاي آموزشي مديران نيز در زمينه هاي مختلف قابل بررسي است.يكي از اين زمينه ها برآوردنيازهاي آموزشي براساس مهارت هايِ سه گانه رابرت كاتز مي باشد. كاتز مهارت هايِ مورد نياز مديران را به فني، انساني و ادراكي تقسيم مي كند و براي هر يك ويژگي هايِ خاصي قايل است.فراتحليل نيازهاي مديران براساس اين مهارت ها،هدف اصلي اين پژوهش است.به عبارت ديگر اين پژوهش سعي دارد از طريق بررسی تحقيقات انجام شده در اين زمينه نشان دهد که آيا مديران آموزشي ما به آموزش اين مهارت ها نياز دارند ياخير،واگر نياز دارند آن ها کدامند و از آن ها چه دلالت هایی جهت توسعه علم در آموزش و پرورش قابل استخراج است. نتايج پژوهش به طور کلی نشان مي دهد که مديران به آموزش در زمينه ي مهارت هاي فني،انساني وادراکي نياز دارند. پژوهش حاضر نهایتاً دلالت هایی جهت توسعه علم در آموزش و پرورش ارایه کرده است.
واژه هاي کليدي: فراتحليل، نيازهاي آموزشي، توسعه علم، و مهارت هاي فني،انساني وادراکي.


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 3 دي 1389    بازديدها: 2665
باسمه تعالی

خردورزی ضرورتی برای تولید علم در دانشگاه ها:
بررسی راه های ترویج و توسعه ی خردورزی در دانشگاه ها به منظور تولید علم


دکترسیداحمد هاشمی
سیدرضا بلاغت



چکیده
پژوهش حاضر تأکید دارد که به منظور تولید علم در دانشگاه ها باید خردورزی رشد کند و نشر یابد. خردورزی نیز به معنی به کارگیری نیروی اندیشه و داوری است. با به کارگیریِ نیروی اندیشه و داوری می توان دانشگاه هایی پویا و بالنده داشت که رسالت و وظیفه ی مهم آن تولید علم است و به افزایش روز افزون علم در جامعه امیدوار بود. مطالعه ی حاضر با مراجعه به بنیادهای نظری و فلسفی و با روش توصیفی – تحلیلی، راه هایی را جهت ترویج و توسعه ی خردورزی در دانشگاه ها به منظور تولید علم پیشنهاد کرده است که عبارتند از: تفكر تحليلي، روش بارش مغزي، رشد عقلانيت يا تفكر انتقادي، روش بحث و گفتگو، دیالکتیک، احترام به نظرات و شنيدن آن‌ها، بحث گروهي، و روش دكارتي.
واژگان کلیدی: تولید علم، خردورزی، دانشگاه


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 3 دي 1389    بازديدها: 5430
باسمه تعالی

بازاندیشی در پژوهش معلمان به منظور تولید علم در آموزش و پرورش

سیدرضا بلاغت
دکترسیداحمد هاشمی
علیرضا عباسی


چکیده
پژوهش حاضر با روشی توصیفی – تحلیلی در پیِ بازاندیشیِ پژوهش هایِ معلمان به منظور تولید علم در آموزش و پرورش است. بر همین اساس با مراجعه به بنیادهایِ نظری و علمی، به بررسیِ ضوابطی و استلزاماتی می پردازد که پژوهش معلمان با الهام و تبعیت از آن ها، به پژوهش علمی و در نتیجه تئوری هایِ علمی و تولید علمی تبدیل شوند. بر همین اساس می توان سوال اصلی پژوهش حاضر را این گونه مطرح کرد که چگونه می توان پژوهش معلمان را پژوهشی علمی دانست؟ و یا این که معلمان در پژوهش های خود باید از چه ضوابط و استلزاماتی تبعیت کنند تا پژوهش هایشان تولیدی علمی محسوب شود؟ نتیجه ی حاصل آن است که پژوهش معلمان از جهات مختلف مفید و مناسب است. این مهم در صورتی مفید تر و مناسب تر است که در جهت تولید علم باشد. پژوهش معلمان نیازمند تبعیت از استلزاماتی است تا بتواند به تولید علم منتهی شود. این استلزامات در پژوهش حاضر طی عناوینِ داشتن ویژگی هایِ پژوهش علمی، مطابقت با روش هایِ پژوهشی مرتبط، و پیگیریِ فرضیه ها به منظورِ تبدیل شدن آن ها به نظریه، قانون و اصل آمده است. مطالعه ی حاضر ضمن بحث در زمینه ی موضوع و نتایج، به ارایه ی پیشنهادهایِ کاربردی جهت هدایت پژوهش های معلمان به سمت تولید علمی پرداخته است.
واژگان کلیدی: پژوهش معلمان، تولید علم، آموزش و پرورش.


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 3 دي 1389    بازديدها: 2892
باسمه تعالی

بردباری، پیش نیازِ تولید و توسعه ی علم در مدارس

سیدرضا بلاغت
دکتر سیداحمد هاشمی


چکیده
به منظور تولید و توسعه ی علم، نیازمندِ بردباری و مدارا هستیم زیرا در فرایندِ علمی، نقادی، بازنگری، بازاندیشی و آزمون مجدد اهمیت فراوان دارد و این مستلزمِ بردباری و مداراست. این ضرورت مخصوصاً از آن جهت است که در علم، نظریه ها تغییر می کنند و دانشمندان باید خود را برای تغییرات آماده کنند. بردباری و مدارا مي تواند در سطح آن چه تساهل و تسامح (مدارا) مي نامند، بماند و يا تا برترين پايگاه، كه همانا شناختن اوج خرد، بزرگداشت انسان و آزادي اوست (بردباری) بالا رود. دست يابي به اين پايگاه كه همانا دست يابي به انديشه‌ي باز، بلند‌نظري و آزاد منشي است جز بر بنياد تربيت آزادمنشانه، ناشدني است. . بر این اساس و با این بنیاد، پژوهش حاضر با روشی توصیفی - تحلیلی به این موضوع می پردازد که بردباری چگونه می تواند باعث تولید و توسعه ی علم در آموزش و پرورش، مخصوصاً در مدارس گردد؟ و به عبارت بهتر چگونه می توان بردباری را به منظور تولید و توسعه ی علم در آموزش و پرورش ترویج کرد و توسعه داد؟ نتیجه این که در مطالعه ی حاضر، یک نمونه ی تئوریکی و دو نمونه عملی به منظور ترویج و گسترشِ بردباری در آموزش و پرورش، مخصوصاً مدارس ارایه شده است. در نهایت نیز پیشنهادهایِ کاربردی به منظورِ ترویج و گسترشِ بردباری و تولید و توسعه ی علم در مدارس ارایه شده است.


صفحه قبل 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 68 صفحه بعد


منوي اصلي

موضوعات

آرشيو

پيوندها

هر گونه کپی برداری از این سایت با ذکر منبع مجاز می باشد.
برای مشاهده بهتر سایت لطفا از مرورگر فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8 استفاده نمایید
دانلود نرم افزار فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8