Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home3/drhashemi/public_html/engine/classes/mysqli.class.php on line 151  مشاهده مطالب اين کاربر administrator » وب سایت دکتر سید احمد هاشمی در شیوه های نوین آموزش
هدیه معنوی این مجموعه را به روح پاک مادر و پدر بزرگوارم تقدیم می کنم و از همه خوانندگان محترم برای ایشان التماس دعا دارم
موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي    نويسنده: administrator    تاريخ: 18 آذر 1390    بازديدها: 18452
نقش آموزش در توسعه امنیت فرهنگی ،سیاسی ،اقتصادی ،اجتماعی و بهداشتی

دکتر سید احمد هاشمی
چکیده
هر ملتی برای رسیدن به آمال و اهداف خود نیازمند تامین محیطی آرام و باثبات است.تمدن زمانی پدید آمد که آدمی بر محدودیت های محیطی غالب شد؛امروزه نیز این اصل صادق است.هیچ ملتی نمی تواند پیشرفت کند مگرآنکه محدودیت ها و آسیب های ناشی از محیط را مهار کرده و قادر به مقابله با آسیب های جدید باشد.



موضوع: مقالات كنفرانس هاي داخلي    نويسنده: administrator    تاريخ: 18 آذر 1390    بازديدها: 17987
ضرورت توجه به تکنولوژی های نوین در آموزش و پرورش شهرستان لامرد

دکتر سید احمد هاشمی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد

hashemy.ahmad@yahoo.com


چکیده:
وسایل آموزشی از نظر نقشی که در فرآیند آموزش ایفا می کنند از نظر صاحب نظران در دسته بندی های متفاوتی قرار می گیرند. عده ای از متخصصان و صاحب نظران آنهادر دو دسته وسایل آموزشی معیاری و وسایل آموزشی تسهیل کننده قرار می دهند.
وسایل آموزشی معیاری، وسایلی هستند که از فراگیر خواسته می شود که برای نشان دادن کارآیی آموخته هایش آن ها را شرح دهد، تفسیر کند، دوباره بسازد، یا مشخص کنند در واقع جزء فرآیند و معیارهای یادگیری هستند.
وسایل آموزشی تسهیل کننده جزء فرآیند یا معیار یادگیری نیستند. نقش اینگونه وسایل کمک به فراگیر برای درک بهتر مطلب می باشد. در ضمن، یادگیری از محیط آموزشی خارج می شود.
عده ای دیگر وسایل و مواد آموزشی را در دو دسته نورتاب و غیر نورتاب قرار می دهند. البته لازم به ذکراست که این گونه طبقه بندی هابه هیچ وجه دلیل برتری ورجحان آنهانسبت به هم نیست. بلکه بیشترین اهمیت یک وسیله در امر آموزش، چگونگی انتخاب و به کارگیری آن در فرآیند آموزش با توجه به امکانات، شرایط و موقعیت آموزشی است.
پس از تشخیص وتعیین محتوای مطالب آموزشی واهدافی که فراگیران بایدبه آنها نایل شوند.معلمان باید توجه و دقت خود را معطوف به مواد و وسایل آموزشی کنند. بنابراین لازم است که آنها اطلاعات کافی درباره این وسایل داشته باشند تا مناسبترین آنها را برای افزایش کارآیی آموزش و یادگیری فراگیریان انتخاب کنند. این مقاله با محور قرار دادن استفاده از تکنولوژی نوین در پی آن است که به نقش محوری وسایل آموزشی نوین در کیفیت آموزش پرورش شهرستان لامرد بپردازد.
واژگان کلیدی: تکنولوژی، آموزش، پرورش، کیفیت، وسایل کمک آموزشی.

مقدمه:
مسلم است که یک رسانه آموزشی بدون در نظرگرفتن اینکه چرا و چگونه باید آنرا بکار برد انتخاب نمی¬شود. انتخاب وسیله باید بر اساس روشها و امکاناتی که در یک مجموعه آموزشی وجود دارد انجام بگیرد. (میری،مترجم،1385،ص234). به تناسب مفروضاتی که برای به کارگیری وسایل در ذهن داریم رسانه¬ها انتخاب می شوند. معلم خوب، محتوای درس رابرای تشخیص مواردیکه که نیازبه استفاده ازمثال، تصویر و یا توضیح بیشتر دارد مطالعه و بررسی می کند. هیچ گاه یک رسانه نمی تواندجای معلم رابگیردوکاراوراخیلی آسان کند.بلکه این وسایل تنها به معلم کمک می کند که بهتر درس بدهد و در زمان کوتاه تری مطالب را به فراگیریان تفهیم نماید.در انتخاب رسانه ها باید دقت شود که اگر مطالبی که به وسیله رسانه ارائه می شوند مثال هایی از مفاهیمی باشند که به فرآیندیادگیری او کمک می کنند؛به طور کلی دیدن سبب می شودکه فراگیران رابطه میان بسیاری از مطالب را که با خواندن تنها به آسانی درک نمی شود بفهمند و وقتی حقایق ومفاهیم به صورت دیداری ارائه شوند توان یادگیری عمیق تر می شود.


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 27 آبان 1390    بازديدها: 3985
ارزیابی درونی کیفیت دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک، به منظور ارائه ی الگویی در جهت بهبود کیفیت این دانشگاه ها


دکتر سید احمد هاشمی

ابوذر همتی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد


Hashemy.ahmad@yahoo.com

A_hemmati1143@yahoo.com



چکیده
این تحقیق با هدف ارزیابی درونی کیفیت دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک، به منظور ارائه ی الگویی در جهت بهبود کیفیت این دانشگاه ها اجرا شده ‌است. در این راستا نظرات اساتید و دانشجویان در ارتباط با عوامل آموزشی، اداری - مالی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی مورد ارزیابی قرار گرفت.
این تحقیق از نوع توصیفی - پيمايشي می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش متشكل از 2131 نفر از اساتيد و 78440 نفر از دانشجويان رشته هاي كارشناسي دانشگاه هاي آزاد اسلامي منطقه ی يك دانشگاه هاي آزاد اسلامي تا سال 90- 89 مي باشد. در این تحقیق جهت انتخاب نمونه از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای استفاده شد که بدین ترتیب 382 دانشجو و 325 عضو هیأت علمی انتخاب شدند. ابزار گردآوري داده‌ها، دو پرسشنامه ی محقق ساخته بر اساس طیف لیکرت بوده است كه پس از تأیید روايي آن ها از طریق نظرخواهی از متخصصین و نیز تعیین پايايي آن ها (دانشجويان 0.836 و اساتيد و اعضاي هيأت علمي 0.761) مورد استفاده قرار گرفتند. تجزيه ‌و‌ تحليل داده‌ها با استفاده از نرم ‌افزار SPSS16 در دو سطحِ آمار توصيفي (فراوانی، درصد فراواني، نمودار درصد فراواني، میانگین، انحراف معيار، میانه، مد و چولگی) و آمار استنباطي (آزمون ناپارامتریِ خی دو، آزمون پارامتریِ tي تك نمونه اي و تحلیل واریانس یکطرفه در سطح معناداری 0.05) صورت گرفت. یافته‌هاي تحقیق نشان داد که :
1. از دیدگاه دانشجویان، کارایی برنامه های دانشجویی و پژوهشی، پایین تر از متوسط، کارایی برنامه های آموزشی، متوسط و کارایی برنامه های اداری - مالی و فرهنگی، بالاتر از متوسط می باشد.
2. از دیدگاه اساتید، کارایی برنامه های فرهنگی و پژوهشی، متوسط و کارایی برنامه های آموزشی، دانشجویی و اداری- مالی، بالاتر از متوسط می باشد.
3. بین دیدگاه اساتید و دانشجویان راجع به کارایی برنامه های مختلف دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک تفاوت معناداری وجود دارد.

واژگان کلیدی: ارزیابی درونی، اساتید، دانشجویان، دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک، کیفیت


موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 27 آبان 1390    بازديدها: 3645
بررسی کارایی بیرونی دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک در جهت بهبود کیفیت آن ها


دکتر سید احمد هاشمی


دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد


چکیده

این تحقیق با هدف ارزیابی بیرونی کیفیت دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک، به منظور ارائه ی الگویی در جهت بهبود کیفیت این دانشگاه ها اجرا شده ‌است. در این راستا به منظور ارزیابی بیرونی، به بررسی دیدگاه های دانش آموختگان در مورد عوامل آموزشی، اداری - مالی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه های آزاد منطقه ی یک و نیز نظرات کارفرمایان و سرپرستان در مورد کارایی دانش آموختگان، پرداخته شد.
این تحقیق از نوع توصیفی - پيمايشي می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش متشكل 123406 نفر از دانش آموختگان، كارفرمايان و سرپرستان آن ها در رشته هاي كارشناسي منطقه ی يك دانشگاه هاي آزاد اسلامي تا سال 90- 89 مي باشد. در این تحقیق جهت انتخاب نمونه از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای استفاده شد که بدین ترتیب 383 دانش آموخته و 383 کارفرما و سرپرست انتخاب شدند. ابزار گردآوري داده‌ها، دو پرسشنامه ی محقق ساخته بر اساس طیف لیکرت بوده است كه پس از تأیید روايي آن ها از طریق نظرخواهی از متخصصین و نیز تعیین پايايي آن ها (دانش آموختگان 0.807و كارفرمايان و سرپرستان 0.853) مورد استفاده قرار گرفتند. تجزيه ‌و‌ تحليل داده‌ها با استفاده از نرم ‌افزار SPSS16 در دو سطحِ آمار توصيفي (فراوانی، درصد فراواني، نمودار درصد فراواني، میانگین، انحراف معيار، میانه، مد و چولگی) و آمار استنباطي (آزمون ناپارامتریِ خی دو، آزمون پارامتریِ tي تك نمونه اي و تحلیل واریانس یکطرفه در سطح معناداری 0.05) صورت گرفت. یافته‌هاي تحقیق نشان داد که :
1. از دیدگاه دانش آموختگان، کارایی برنامه های دانشجویی، پایین تر از متوسط، کارایی برنامه های فرهنگی و پژوهشی، متوسط و کارایی برنامه های آموزشی و اداری- مالی، بالاتر از متوسط می باشد.
2. از دیدگاه کارفرمایان و سرپرستان، کارایی دانش آموختگان دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه یک، بالاتر از متوسط می باشد.

واژگان کلیدی: کارایی بیرونی، دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ی یک، کارفرمایان و سرپرستان، دانش آموختگان و کیفیت.



موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: administrator    تاريخ: 27 آبان 1390    بازديدها: 11564
بررسی عوامل مؤثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در سال تحصیلی 90-89


دکتر سید احمد هاشمی
ابوذر همتی



دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لامرد


Hashemy.ahmad@yahoo.com
A_hemmati1143@yahoo.com


چکیده

این تحقیق با هدف بررسی عوامل مؤثر بر انگیزش پیشرفت تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد اجرا شده ‌است. در این راستا، عوامل اقتصادی، فرهنگی - اجتماعی، آموزشی، جغرافیایی و شخصیتی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
این تحقیق از نوع توصیفی- پيمايشي است. جامعه ی آماری این پژوهش متشكل از 2231 دانشجویِ دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد می باشد که در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در سال تحصیلی 90-89 و در 20 رشته ی علوم انسانی و فنی- مهندسی مشغول تحصیل می باشند. حجم نمونه ی مورد بررسی برابر 331 دانشجو می باشد که به روش نمونه‌گيري تصادفي طبقه ای انتخاب شده اند. ابزار گردآوري داده‌ها، یک پرسشنامه ی محقق ساخته بر اساس طیف لیکرت بوده است كه پس از تعيين روايي و پايايي مورد استفاده قرار گرفت.
تجزيه ‌و‌ تحليل داده‌ها با استفاده از روشهای آمار توصيفي (فراوانی، درصد فراواني، نمودار درصد فراواني، میانگین، انحراف معيار، میانه، مد و چولگی) و با بکارگیری نرم ‌افزار SPSS16 صورت گرفت. یافته‌هاي تحقیق نشان داد که عامل شخصیتی بيشترين سهم را در انگیزش پیشرفت تحصیلی دانشجویان (69.61%) دارد و پس از آن به ترتیب، عوامل آموزشی (66.71%)، فرهنگی- اجتماعی (56.49%)، جغرافیایی (54.95%) قرار دارند. همچنین نتایج نشان داد که عامل اقتصادی کمترين سهم را در انگیزش پیشرفت تحصیلی دانشجویان (54.24%) دارد.

واژگان کلیدی: عوامل مؤثر، انگیزشِ پیشرفت، دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد.


صفحه قبل 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 68 صفحه بعد


منوي اصلي

موضوعات

آرشيو

پيوندها

هر گونه کپی برداری از این سایت با ذکر منبع مجاز می باشد.
برای مشاهده بهتر سایت لطفا از مرورگر فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8 استفاده نمایید
دانلود نرم افزار فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8