Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home3/drhashemi/public_html/engine/classes/mysqli.class.php on line 151  مطالب براي آذر 1388 سال » وب سایت دکتر سید احمد هاشمی در شیوه های نوین آموزش
هدیه معنوی این مجموعه را به روح پاک مادر و پدر بزرگوارم تقدیم می کنم و از همه خوانندگان محترم برای ایشان التماس دعا دارم
موضوع: مقالات چاپ شده در مجلات داخلی ISC    نويسنده: admin    تاريخ: 16 آذر 1388    بازديدها: 4451
جهانی شدن و توسعه علمی دانشگاههابا توجه به رویکرد مشتری مداری


سید احمد هاشمی


چکیده
در روند جهانی شدن کیفیت یک عامل مهم و تاثیر گذار است و دانشگاهها نیز وارد میدان جدیدی شده که رقابت و کیفیت از مشخصه های اصلی آن محسوب می شود، در این راستا کیفیت آموزش، متغیر اساسی است که نقش اصلی را در رقابت پنهان بین کشور ها به عهده دارد، چرا که آموزش از یک مقوله اجتماعی فراتر رفته و به یک مقوله اقتصادی تبدیل شده است و از طرف دیگر طرز تفکر ، عمل و تصمیم گیری مدیران نسبت به کیفیت، به نوع آموزش آنها بستگی دارد، کیفیت دارای تعاریف مختلفی می باشد، که با توجه به عوامل درونداد، فرایند و برونداد در آموزش عالی می توان به نوع خاصی از تعریف کیفیت پرداخت، اما از نظر دیگر و به صورت جامع باید با توجه به ابعاد شایسته گرائی، فردگرائی و جامعه گرائی، کیفیت را در آموزش عالی تعریف نمود و به ارزیابی دانشگاهها پرداخت و از طرف دیگر با تاکید بر فرهنگ TQM ، کیفیت به معنای ارضای نیازهای مشتریان است و هدف نهائی کیفیت، توجه مدیر به رضایت مشتری است که در این مقاله به عنوان یکی از عوامل موثر در توسعه کمی و کیفی دانشگاهها به آن توجه شده و در نهایت مدلی جهت ارتقاء کیفیت و استقرار مدیریت کیفیت فراگیر دردانشگاه ارائه شده است.
واژگان کلیدی: جهانی شدن، توسعه علمی،دانشگاه، مشتری مداری،کیفیت.


موضوع: طرح هاي پژوهشي انجام شده    نويسنده: administrator    تاريخ: 6 آذر 1388    بازديدها: 1907
طـرح تحقیق

عنوان : بررسی میزان استفاده تفکر انتقادی در کتابهای درسی علوم اجتماعی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران استان فارس و ارائه الگویی پیشنهادی برای تنظیم و تدوین کتابها

1-1 مقدمه

تربیت به عنوان رکن اساسی و اولیه پیشرفت و ترقی محسوب می گردد که پیامد این رشد، تبدیل نظام های آموزشی به سازمانهای یادگیرنده و فراگیر است. همه کارشناسان به نقش نظام های تربیتی در توسعه کشورها اذعان می کنند. تفکر و کسب اطلاعات جدید، نحوۀ اندیشیدن و یادگیری، بارزترین ویوگی انسان می باشد. بنابراین مؤثرترین مؤلفه در نظام تعلیم و تربیت، عنصر تفکر می باشد. رشد و گسترش نظامهای تربیتی، از مولفه ها و ویوگیهای اساسی جوامع می باشد. امروزه این مسئله در کشورهای مختلف به یک مسأله حیاتی تبدیل شده و در دهه های اخیر در کشورهای رو به توسعه به مسأله ای مهم وحساس مبدل شده است. و از طرفی ویوگی شاخص رویکردهای نوین، توجه به تفکر در فرایند تدریس و یادگیری است.

درباره تفکر، دیدگاهها و نظرات مختلفی بیان شده است. بدون تردید قدرت فکری انسان، امتیاز او بر سایر حیوانات است که پایه و بنیان حیات او را شکل می دهد. تمام دستاوردها، تداوم و رشد بشر نتیجه­ی قدرت فکری اوست (شریعتمداری،1382ص 3 ب). تفکر در برخورد به موقعیت ناهنجار یا وضع غیر عادی شروع می شود. فرد به روشن کردن ریشه این موقعیت می پردازد و سوال یا مسأله اساسی خود را مشخص می نماید و پس از آن با طی کردن مراحل حل مسأله به حل آن نائل می شود (شریعتمداری،1382ص 19 الف). نتیجه این مباحث، توجه به تفکر به عنوان فرایند حل مسأله می باشد. فراگرفتن مطالب علمی از طریق تفکر و طی مراحل تحقیق، زمینه پرورش نیروی تفکر را در افراد فراهم می کند و دانش آموزان را ضمن اینکه با روش علمی آشنا می کند؛ کلاس درس را به محل بحث و ارزیابی مفاهیم طرح شده تبدیل می نماید (شریعتمداری،1381ص 111).در فرایند تفکر، نقد و خلاقیت نیز صورت می گیرد. بنابراین تقسیم تفکر[1] به عادی[2]، خلاق[3] و انتقادی[4]، منطقی[5] به نظر نمی رسد و نکته دیگر اینکه محور اساسی تعلیم، تربیت و یادگیری، تفکر می باشد (شریعتمداری،1382ص 13 الف).

محقق نیز با علم به این موارد، چون قصد دارد از نقطه نظر اندیشمندی خاص به مسأله نگاه کند و مولفه های او را در این پووهش مبنای کار قرار دهد و چون ایشان نیز به مبحث تفکر انتقادی و مولفه های آن توجه نموده، بنابراین این پووهش به بررسی فرایند تفکر انتقادی پرداخته تا این ویوگی تفکر با دید جامعتری مورد بحث و بررسی قرار گیرد. تربیت انسانهای صاحب اندیشه، نخستین هدف تعلیم و تربیت است و محصول نهائی تعلیم و تربیت باید ذهن کاوشگر باشد. جهت حصول این هدف، توجه به تفکر انتقادی به عنوان یکی از مسائل و ابعاد اساسی محسوب می شود. در نظامهای تربیتی که به این مسأله توجه نمی کنند؛ محصولات نهائی آن افرادی سطحی نگر و غیرخلاق هستند که این امر جهت پیشرفت معنوی و مادی آن کشور به عنوان یک معضل محسوب می شود. محقق که خود سابقه ای در زمینه تعلیم و تربیت دارد؛ شاهد این واقعیت بوده است که نظام تعلیم و تربیت ما به جای تربیت افراد متفکر منتقد، همواره درصدد انباشته کردن ذهن افراد از مطالب و اطلاعات بوده که همانند رایانه­ای وظیفه ای جز ذخیره سازی و بازیافت اطلاعات ندارند.

در کیفیت بخشی به اندیشه ها، تفکر انتقادی به عنوان یک امر ضروری است. این تفکر به فرد کمک می­کند به تعمق در مورد مسائل مختلف پرداخته و با درک و فهم صحیح مسائل، زمینه ارادی بودن تربیت را فراهم می نماید. یکی از عوامل موثر در زندگی شهروندی، قضاوت منطقی و سالم افراد در جامعه می باشد. آنهائیکه از قدرت قضاوت سالمتری برخوردارند، به نحو موثرتری به انتخاب در جامعه می پردازند و راحت­تر تصمیم گیری می کنند. ویوگی یک شهروند سالم، قدرت تصمیم­گیری بالا می­باشد که این مسأله از طریق تفکر انتقادی اجرا می­شود.

تأکید نظام آموزش کشور ما بر انتقال معلومات و یادگیری را محدود و منحصر به حفظ مطالب نمودن به دلیل برنامه­های تدوین شده، محتوی کتابهای درسی و روشهای تدوین و ارزشیابی آموزشی و... می باشد (یغما،1378ص 2). خیلی از اوقات دانش آموزان در کلاسهای درسی به فراگیری مطالبی می پردازند که برای آنان مبهم است. این ابهام بایستی از طریق تفکر از بین رود. پرورش و ایجاد شک در افراد زمینه کنجکاوی، خلاقیت و اندیشه انتقادی در آنها را فراهم می کند.


موضوع: مقالات كنفرانس هاي خارجي    نويسنده: administrator    تاريخ: 4 آذر 1388    بازديدها: 1997

Quality creation in universities based on customer needs


 


 


Seyed Ahmad Hashemi

 


 


Abstract


 


In the process of globalization quality is an important and effective factor and universities have entered to a new era in which competition and quality are the most important elements of it. In this regard the quality of education is the basic variable which plays important roles in the hidden competition between countries, as education goes beyond a social matter and it is turning to an economical matter and from one direction manager's attitude, action and decision-making toward quality, depends on their education. Quality has different definitions and according to input, process and output in a higher education we can define it differently but from different point of view and totally we should define quality in higher education based on elitism, individualism and socialism and evaluate universities. In the other hand with emphasize on TQM culture, quality means satisfying customer's need and manager's attention to satisfying customer needs is the final goal of qualities. In this essay attention was made to it as an important factor in qualitative and quantitative development in universities and finally present a model for improving quality and stable learner quality management.


 


Keywords quality, Customer , needs



 





موضوع: مقالات كنفرانس هاي خارجي    نويسنده: administrator    تاريخ: 4 آذر 1388    بازديدها: 1992

Quality creation in educational system based on information and communication technology


By : seyed Ahmad Hashemy

 


Abstract


 


It has been many years that developed countries uses information technology as an important tool for development. Rapid environmental changes in information age has faced all organizations and human based associations like education department with challenges such as globalization, heavy competition, lack of supplies and unpredictable fluctuations . So education for confronting the new situation has to reform and use more information and communication technology as a public and private benefits, and formation of communications technology in education plays an important role in using the information and communications technology (ICT). Thus for changing communications technology to public culture we need to fully survey this important subject  with a systematic attitude  in education, establishment of  virtual schools, cooperation and coordination in all official organizations, and private sectors and legislation. Following these methods will lead to effectiveness of education system, equal educational opportunities for students in all levels , quantitative and qualitative progress in education, creating a research sprite in teachers and students, enrichment of self-assessment, improvement of  decision-making and understanding knowledge, educating experts and job creation  and finally the avoidance of brain drain.


Key words: Quality, technology , Information ,Communication



موضوع: مقالات كنفرانس هاي خارجي    نويسنده: administrator    تاريخ: 4 آذر 1388    بازديدها: 183982

A Comparative study of the application of study skills in successful and Unsuccessful
students at IAU, Lamerd branch in 1386-87 accademic year


By : seyed Ahmad Hashemy


This research is aimed at the study of the application of study skills in successful and unsuccessful students at the Islamic Azad University (Lamerd branch) . It is studied how the above mentioned students in different majors, have used or not used the following items in education: motivation skills, time management, anxiety overcoming, concentration, information processing, main idea selection, study skills and self assessment. The methodology used in this research was comparative and correlation. To do so I have used LASSI questionare among the students of English, Business and Industrial Management, Primary Education, Political Sciences and Chemical Engineering. The results are then analysed by different approaches of descriptive statistics including: charts frequency and bars as wall as the approaches of inferential statistics including: one-way ANOVA, tow-way ANOVA, t-test, regression and correlation Coefficients. After the above criteria were applied and analyzed it was discovered that there is a meaningful difference between the successful and unsuccessful students regarding the use of study skills. In other words the application of study skills and techniques is generally more among the successful students on the average.


Key words : study skills, learning, successful, unsuccessful





صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد


منوي اصلي

موضوعات

آرشيو

پيوندها

هر گونه کپی برداری از این سایت با ذکر منبع مجاز می باشد.
برای مشاهده بهتر سایت لطفا از مرورگر فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8 استفاده نمایید
دانلود نرم افزار فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر 8